Thursday, 5 May 2011

PRODUK-PRODUK AS-SAADAH HOMEOPATHY SELAIN DARI SET BERSALIN

1.     PRODUK SUBUR WANITA DAN LELAKI- RAWATAN SELAMA EMPAT (4) HINGGA ENAM (6) BULAN DENGAN ENAM (6) KALI CUCUK ACUPUNCTURE PERCUMA.

         Pakej subur Assaadah telah menghasilkan banyak kejayaan kepada wanita dan lelaki.  Bagi lelaki, di beri perhatian khusus untuk membanyakkan benih dan untuk kualiti benih.  Walau pun lelaki yang tidak mempunyai atau ketandusan benih, telah terbukti berkesan di atasi dengan formula subur Assaadah.  Lelaki juga menghadapi masalah 'tidak dapat bertahan lama' (premature ejaculation), atau kurang kekuatan kelelakiannya. Ini boleh menjejaskan hubungan suami isteri.  Di dalam mengatasi masalah ini, Assaadah telah banyak menolong pasangan-pasangan, di mana hasilnya sangat memberansangkan.

          Bagi wanita pula, masalah-masalah yang kebanyakan di hadapi seperti haid tidak teratur, atau lansung tidak datang haid berbulan-bulan, atau masalah senggugut, masalah dingin seks, masalah kurang tenaga seksual, masalah keputihan. 

         Masalah yang lazim di hadapi oleh wanita seperti tidak ada keseronokan semasa bersama, perasaan takut-takut, tidak dapat menerima benih.  Semua ini dapat di atasi dengan produk subur Assaadah.

       Masalah tidak dapat menerima benih, mengikut Assaadah, kebiasaannya berpunca daripada masalah banyak  angin dalam badan.  Selain itu, ketumbuhan atau cyst di pangkal rahim juga boleh menjadi penyebab. Antara faktor lain adalah keradangan dalam rahim wanita. Di dalam rawatan subur Assaadah, penyakit akan dapat di ubati dengan cara mencari punca penyakit. Dan di bantu dengan cucuk acupuncture.  Penyakit dapat di atasi dalam masa beberapa bulan,

          Sumber produk subur Assaadah adalah dijamin suci, halal dan tidak ada kesan sampingan pada badan kerana ia tidak mengandungi unsur dadah atau bahan kimia terlarang.  Ianya berasaskan single remidi, daripada bahan tumbuh-tumbuhan segar yang telah di proses melalui proses pembuangan racun bisa ubat, menjadikan ianya selamat di makan.

          Rawatan memakan masa selama enam(6) bulan keatas, bergantung kepada masalah masing-masing.  Pakej untuk suami dan isteri, dengan enam(6) kali cucuk acupuncture percuma.     

2.       PRODUK IQMINDA ASSAADAH telah banyak menolong kanak-kanak atau pelajar-pelajar universiti dalam persediaanmenghadapi peperiksan atau didalam pembelajaran harian mereka.  Terbukti juga berkesan jika di ambil berterusan sebagai makanan tambahan untuk mengelakkan penyakit.  Diperbuat daripada bahan asas single remidi, daripada sumber homeopathy yang tidak akan mendatangkan kesan sampingan pada badan. 

             Boleh di ambil secara berterusan, kerana ia di hasilkan daripada tumbuh-tumbuhan yang di olah secara halus dengan cara proses pembuangan racun bisa bahan asasnya, menjadikan ianya sangat lembut dan hanya bertindak untuk mencerdaskan minda kanak-kanak atau dewasa, atau bayi berumur seawal satu(1) hari pun boleh mengambilnya.

              Iqminda ada banyak kategorinya.  Ia boleh di ambil mengikut simptom pesakit itu, atau bergantung kepada tahap minda masing-masing kerana Assaadah mengubati mengikut simptom pesakit. Kanak-kanak kebiasaannya, berbeda tahap kelemahan minda mereka. Ada yang susah memahami pelajaran, ada yang tiada minat belajar, ada yang mudah lupa, ada yang cepat bosan bila belajar, cepat sangat lupa, malah ada yang hanyut, dreamy, kurang upaya untuk berfikir, atau pelajar-pelajar yang mendapat kesan daripada onani.  Onani adalah juga menjadi penyebab utama seseorang pelajar jadi pelupa.  

            Assaadah telah dan sedia membantu pelajar-pelajar sekolah rendah, menengah, atau pelajar universiti, malah orang-dewasa yang peka dan sentiasa ingin menjaga kesihatan, agar mereka dapat menjalani kehidupan seharian dengan lancar, tidak mudah di serang penyakit, dan mengelak daripada cepat nyanyok.

            Dalam erti kata yang lainnya, Assaadah minda akan meringankan tekanan bukan sahaja mental malah fizikal sekali gus.

                                       LAIN-LAIN PRODUK ASSAADAH;-

3.     PAKEJ MENOPOS  UNTUK WANITA YANG SUDAH PUTUS HAID ATAU YANG SEDANG MENGHADAPI TEMPOH MENOPOS (JUGA SESUAI WANITA YANG TIDAK DATANG HAID UNTUK SEKIAN LAMA - ISTILAH AMMENORRHOEA -  BOLEH MENCUBA PAKEJ) - UNTUK AWET MUDA:  RAWATAN SELAMA MINIMA  EMPAT (4) BULAN DENGAN EMPAT (4) KALI CUCUK ACUPUNCTURE PERCUMA.

4.        PAKEJ GUGUR- BAGI WANITA YANG KERAP GUGUR ATAU BARU LEPAS GUGUR.  RAWATAN ADALAH UNTUK RAWAT RAHIM  DAN UNTUK KUAT RAHIM-  ADA EMPAT (4) JENIS PRODUK YANG PERLU DI AMBIL TERMASUK INFRA DIAN (DI KLINIK SAHAJA).

 5.        ALAHAN,  KUAT RAHIM,   MASALAH RENDAH HEAMOGLOBIN+MASALAH DARAH, MASALAH KENCING+DIABETES, URI BAWAH, SONGSANG, KURANG SELERA MAKAN, KONTROL BADAN (MASA MENGANDUNG ATAU SELEPAS BERSALIN), BANYAK SUSU.. DAN SEMUA MASALAH BERKAITAN KANDUNGAN.

6.          PILIH JANTINA ANAK

7.   PRODUK UNTUK ANAK SINDROM DOWN, AUTISM ,  GEJALA GLOBAL DEVELOPMENT DELAY ATAU YANG SETARA DENGANNYA, ANAK YANG HYPER AKTIF DLL

         SEMUA JENIS RAWATAN UNTUK SEMUA  JENIS PENYAKIT SAMADA KRONIK( IDAPAN LAMA) ATAU BARU. PENYAKIT KETUMBUHAN BUAH DADA, FIBROID, KETUMBUHAN DALAM RAHIM, HAID TIDAK TERATUR, SEMUS JENIS PENYAKIT WANITA DAN KANAK.  DAN APA SAHAJA MASALAH LAIN-LAIN.   CAJ RAWATAN MENGIKUT PENYAKIT/PAKEJ

8.           RAWATAN ACUPUNCTURE UNTUK SEMUA JENIS PENYAKIT

9.         RAWATAN INFRA DIAN UNTUK KUATKAN SARAF, UNTUK PENYAKIT-PENYAKIT BERKAITAN SARAF.

10.    RAWATAN INFRA DIAN UNTUK WANITA LEPAS BERSALIN ATAU WANITA KEGUGURAN UNTUK AWET MUDA - RM300 UNTUK TIGA (3) HARI SELURUH BADAN .
Note : anda tidak perlu lagi bertungku!. 

*SEMUA PRODUK ADA KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MENGIKUT SEKSYEN 34 AKTA PERUBATAN 1971, DIDAFTARKAN MELALUI SINGLE REMEDY.DAN SEMUA PRODUK INI ADALAH BERASASKAN SINGLE REMEDY..

Wednesday, 4 May 2011

Profail Klinik Homeopathy And Acupuncture Aisha-AS-SAADAH

  • Klinik Aisha Homeopathy and Acupuncture telah ditubuhkan pada tahun 1990. Seorang yang berpengalaman dalam merawat penyakit2 wanita dan kanak2,  Dr. Aisha Daud, yang berkelulusan A.D.Hom(Msia), D.H.T(Italy), Gynaecology Study (Pak), D.H.T(Pak), D.Ac(Msia),Ahli IHML(Geneva),MRHP(Msia),  telah ditauliahkan menjadi seorang doktor Homeopathy dibawah kelolaan Prof. Sir. Dr. Nik Omar iaitu seorang pakar dan pengasas Homeopathy terkenal di Malaysia.
  • Beliau telah menjalani latihan teori & praktikal selama 7 tahun dibawah pengawasan Prof Sir.Dr. Nik Omar Nik Daud dan beberapa professor yang lain termasuk Prof. Dr. Sajjad Khan serta Prof. Dr. Mohd Nasir Mohd Zain dan beberapa prof lain. Setelah tamat latihan praktikal dengan cemerlangnya, Fakulty of HomeopathyMalaysia telah menaja beliau untuk melanjutkan pengajian di Hospital Elissabetta, iaitu hospital Homeopathy terbesar di Rome, Italy pada tahun 1988 di bawah kelolaan Prof Dr Antonio Negro.
  • Beliau juga mendalami ilmu Homoeopathic Therapeutics and Gyneacology di Homeopathic Colledge and Hospital Lahore, Pakistan pada tahun 1991 di bawah kelolaan beberapa proffessor termasuk Prof Dr Asma daripada faculty of gyneacology study dan prof anuar dan beberapa orang lagi daripada the faculty of homeopathic study.1
  • Selain itu beliau telah berkhidmat selama beberapa tahun dengan Prof Sir.Dr. Nik Omar di klinik cawangan Kota Bharu, Kg Baru (Kuala Lumpur) dan di Pulau Pinang.
  • Selepas 7 tahun berpengalaman dalam merawat pesakit wanita dan kanak2, beliau mencari satu kaedah yang boleh digunapakai untuk wanita mengandung dari kandungan 1 bulan sehingga selepas bersalin. Dengan pengalaman yang ada, beliau mencetuskan kaedah pemakanan Homeopathy ibu hamil yang diperkenalkan dengan nama Assaadah, iaitu yang membawa maksud "KEBAHAGIAAN". 
  • Hatta pada tahun 1994, semasa mengandungkan anak ketiga ketika berada diEngland. beliau telah membuat kajian keatas diri beliau sendiri, iaitu sepanjang tempoh mengandung di England, yang cuacanya begitu sejuk sekali kerana hampir kepada musim winter. Cergas sepanjang hari walau kerap menghadiri majlis-majlis yang di anjurkan oleh penuntut-penuntut malaysia di United Kingdom.
  • Alhamdulillah kesan daripada pemakanan tambahan ini tiada kekejangan otot atau lenguh2 sendi. Pada tanggal 22 Oktober 1995, beliau selamat melahirkan anak ketiganya dengan mudah tanpa sebarang komplikasi di Hull Maternity HospitalEngland.
  • Beliau juga telah mengunakan set selepas bersalin Assaadah semasa dalam pantang dan mendapati kesannya sememangnya hebat kerana selepas 2 minggu bersalin beliau sudah menjelajah ke Scotland iaitu membuat lawatan sambil belajar ke Hospital Homeopathy di Glasgow, dengan memandu kenderaan sendiri. Oleh yang demikian, beliau mempunyai sebab yang kukuh untuk menghasilkan dan memperkenalkan produk ibu hamil Assaadah kepada ibu mengandung, demi untuk ibu2 mengandung dan bayi dalam kandungan mencapai tahap kesihatan yang memuaskan sepanjang tempoh kehamilan sehingga lepas bersalin. Produk yang berkualiti suci dan berkesan tanpa unsur dadah atau bahan kimia terlarang. Beliau dahulunya (pada tahun 1990) membuka klinik sendiri bertempat di Kelana Jaya, Petaling Jaya, kini telah membuka klinik di NO 321A, JLN BANDAR MELAWATI, MELAWATI SQUARE, TMN MELAWATI, 53100, KUALA LUMPUR.

  • COPY FROM DR AISHA WEBSITE(PENGASAS AS-SAADAH)

TESTIMONI PENGGUNA-PENGGUNA PRODUK AS-SAADAH

  • Rozi Hanim Shaharudin, Guru
Saya ibu kepada 3 org anak...dua bulan persediaan sebelum mengandung kali ketiga, saya mencuba produk jantina perempuaan. Alhamdulillah, dengan izin Allah, lahirlah puteri yang ditunggu-tunggu setelah mendapat dua orang putera. Semasa berpantang saya menggunakan produk assaadah. Saya tidak mengalami apa-apa masalah dan nifas juga cepat bersih. Sihat dan bertenaga. saya syorkan agar kawan-kawan juga menggunakan produk ini. 

 terima kasih

  • azlin, HR Officer
assalamualaikum...saya telah menggunakan produk ini atas rekeman oleh kakak ipar saya yang mengesyorkan supaya menggunakan produk ini.Atas nasihat,saya bersetuju untuk menggunakan produk ini dan ianya ternyata membuahkan hasil yang baik dan memuaskan hati yang juga merupakan kenangan terindah bagi saya dan suami.Ini merupakan bayi sulung saya (umur 7 bulan) dan baby membesar dengan sihat dan cerdik.Perkembangan minda juga baik dan lasak.Semasa proses bersalin juga mudah dan tidak mengambil masa yang lama di dalam labour room.Selepas bersalin badan juga segar dan sihat seperti sudah habis pantang.Muka juga tidak pucat.Saya juga telah mengesyorkan kepada rakan-rakan dan saudara mara agar menggunakan produk ini.Kini mereka juga menggunakannya.Saya amat berpuas hati dengan produk ini.

Terima Kasih.

  • pn su
salam..sy menggunakan set penuh ketika mengandungkan anak sulung,syukur alhamdulillah pengalaman mengandung dan melahirkan anak yg pertama semuanya dlm keadaan baik dan proses melahirkan sgt mudah dan menjadi kenangan terindah buat saya..slps melahirkan pun tubuh bdn segar dan rahim cpt pulih..malah kesihatan anak sy pun sgt memuaskan,anak sy kini membesar dgn bijak dan sihat..terima kasih pd dr aishah yg mncipta produk as saadah ini..

Dan sekarang saya meneruskan pengambilan produk iqminda assaadah untuk anak-anak saya supaya pertumbuhan mereka tidak terbantut dan alahmdulillah nampak kesan sgt memuaskan,

Saya telah rekemen ramai orang menggunakan produk ini, kerna produk yang baik harus di kongsi bersama.

Alhamdulillah.

  • NORASIKEN IBRAHIM, Pembantu Tadbir
Setelah anak-2 mengamalkan IQ Minda, Alhamdulillah, mereka semua dah mula menampakkan perubahan yg positif dalam pelajaran, lebih-2 lg dlm proses menghafal, mengingati & menerima pelajaran. Sy sendiri yg merupakan pelajar University scr part time) mengakui keberkesanan produk ini. Sy juga mengambil Set Selps bersalin & produk ini mmg menakjubkan krn bdn terasa segar, bertenaga dan kuat tanpa sebarang kesan sampingan & kemudaratan pd baby

  • Nurul firdauz Binti Balawi, Juru teknik komputer,  kerajaan
Alhamdulillah selepas sy menggunakan produk assaadah semasa hamil anak yg kedua,proses bersalin lebih cepat, dapat tengok perbezaan anak yg pertama & kedua. Alahan semasa Mengandungpun berkurangan.

  • NORZAIHA MD.NOR, GURU
Sya telah menggunakan produk AS-Saadah bagi anak no 1 dan 2, dan alhamdulilah proses bersalin mudah,tiada alahan dan penyembuhan luka amat cepat.anak-anak membesar sebagai anak yang aktif, perkembangan cepat serta tulang yang kuat. dan cerdik .sya akan terus menggunakan produk ini kerana saya percaya keberkesanan produk ini.Dr Aishah juga banyak memberikan nasihat tentang produk.

  • siti
saya telah menggunakan produk assaadah semasa mengandungkan anak pertama. kesan positif hasil penggunaan produk ini adalah anak saya tidak mengalami demam kuning, perkembangan yang cepat apabila saya bandingkan dengan bayi lain seperti cepat merangkak, duduk dan mula berjalan pada umur 11 bulan. untuk anak kedua dan seterusnya insyaallah saya akan menggunakan produk ini juga.

Tuesday, 3 May 2011

TESTIMONI PENGGUNA AS-SAADAH SET BERSALIN A+B+C..

1. SHARIFAH RABIATUL ADAWIYAH- GURU. SUAMI KERJA SYARIKAT TELEKOMUNIKASI. PULAU PINANG
Alhamdulilah dengan izin Allah dan produk Assaadah sangat baik, saya mudah bersalin. Di anugerahkan anak sihat dan comel, serta cerdik.

2. PN NORIZAN, KELANA JAYA, SURI RUMAH. SUAMI SYARIKAT PERCETAKAN.
Saya telah mengunakan pakej A DAN B produk ASSAADAH. dan hasilnya sangat baik. Saya rasa sangat sihat dan bertenaga. Keadaan anak saya yang sihat dan cerdik telah mengembirakan kami sekeluarga. Sekarang saya sedang menggunakan Pakej selepas bersalin peringkat kedua untuk mengembalikan kesihatan kerana saya sangat berpuas hati masa menggunakan set dalam pantang kesannya sangat bagus, berbanding dengan ubat yang saya makan sebelumnya, pucat memanjang sampai lepas pantang, dengan sakit pinggang, jalan tak bolih tegak, tak bolihbuat kerja rumah, kerana badan lemah dan sakit pinggang. Masa saya ke klinik dr aisha, saya baru habis pantang. Melihat keadaan saya, dr aisha menyarankan saya guna set dalam pantang asssaadah. Alhamdulillah, selepas seminggu je saya mencuba, saya dapati sungguh mengkagumkan kerana saya tidak lagi sakit pinggang, terus bertenaga, tidak lagi pucat dan dah dapat membuat kerja rumah.

3. Seawal usia kandungan sehingga dalam pantang, saya mengambil set Bersalin Assaadah. Semasa usia anak saya 2bulan, anak saya boleh menghirap, dan berjalan pada usia 10bulan. Kawan รข€“ kawan saya tanya apa yang saya makan semasa mengandung kerana perkembangan anak begitu cepat berbanding usianya. Sekarang saya beri anak saya IQ Minda dan anak saya semakin bijak, aktif dan boleh bercakap.
Pn. Aishah, eksekutif di syarikat guaman., suami- Peg Polis. Sri Andalas, Kelang.

4. Produk Assaadah ini sangat baik & mengagumkan. Isteri saya mudah bersalin, keadaan anak saya yang cergas, pintar & mempunyai tulang yang kuat telah membuktikan produk ini sangat berkesan
Mohd Norhisham, guru, isteri guru.- Papar, Sabah

5. Pn Rosilawati, guru sekolah menengah teknik. suami - ahli perniagaan. Besut, Terengganu
Saya sangat berpuas hati kerana sepanjang pengambilan produk sebelum bersalin Assaadah, saya bebas daripada penyakit kejang otot-otot, yang lazimnya saya menghadapinya pada kandungan-kandungan yang lepas-lepas. Saya telah mengambil set penuh sehingga selepas bersalin dan alhamdulillah, semua masalah penyakit semasa mengandung dan dalam pantang tidak timbul, dan saya dapat bersalin tanpa apa-apa komplikasi walau pun kedudukan bayi saya mendongak masa di lahirkan. dan saya di kurniakan anak yang kuat dan cerdik. Anak saya juga sangat sesuai dengan ubat kuning percuma. Kini saya telah rekomen ramai sahabat dan keluarga.

6. Pn Latipah bt Abdul Rashid, Pej Ketua Pen Peng Kanan JKR Elektrik, Kg Temiang, Ipoh, Perak
Tahun 2002; Saya mengamalkan produk Assaadah. Bayi yang di lahirkan lansung tiada kena penyakit kuning.
Ketahanan melawan penyakit begitu ketara.
Tahun 2005: saya mengandungkan anak yang ke lima di usia 35 tahun, proses melahirkan begitu mudah satu (1) jam saya berada di bilik bersalin. Bayi telah lahir dengan begitu mudah, sehinggakan suami saya tidak berkesempatan untuk bersama ketika saya melahirkan bayi. Ketahanan melawan penyakit juga begitu ketara.
Saya bersyukur pada Allah kerna dengan izinnya, produk Assaadah yang saya amalkan begitu meyakinkan kami sekeluarga.

7. Pn Rohaizan, Kedai Mulong, suri rumah, suami pensyarah nilam puri, Kelantan. Tel; 013 9332 632
Anak ke tiga(3) lahir pembedahan. Anak ke empat (4) ni, makan produk Assaadah bersalin normal, dan mudah dan cepat bersalin, tidak lama munungu dalam bilik bersalin. Pendarahan tidak banyak. Alhamdulillah anak juga cergas dan kuat tulang dan cerdik. Cepat pulih selepas bersalin, semuanya sangat memuaskan daripada pakej a hingga pakej lepas bersalin.

8. Pn Rohaida bt Ismail, Sistem Penganalisa, Putra Jaya. Pengguna semenjak tahun 2002.
Anak aktif, cerdas dan mudah ingat.
Saya mengetahui tentang produk Assaadah dari sebuah majalah dan terus menghubungi dr aisha untuk mendapatkan keterangan lanjut.
Sepanjang tempoh mengandung, saya menggunakan produk ini dan ternyata saya lansung tidak mengalami masalah sakit pinggang atau alahan teruk. Malah saya tidak berasa penat, saya cukup bertenaga. Selera saya baik dan sekali gus berat badan saya terkawal.
Pengalaman semasa melahirkan anak pula sangat mudah malah doktor memuji saya bersalin dengan mudah walaupun anak pertama. Yang pastinya saya hanya berada di bilik bersalin selama dua(2)jam sahaja. dan doktor memuji kerana saya tidak mengalami pendarahan yang banyak. Saya beritahu kepada doktor bersalin, produk Assaadah merupakan produk yang membantu saya dalam situasi tersebut.
Selepas bersalin, saya masih setia menggunakan produk Assaadah. Kesannya selepas seminggu bersalin, sekali lagi doktor memberitahu rahim saya sudah mengecut seperti sudah sebulan melahirkan anak dan saya kembali bertenaga dan wajah kembali segar dan tidak lagi pucat.
Saya menyarankan wanita mengandung supaya mengamalkan produk ini kerana ia telah terbukti berkesan. Bukan sahaja rasanya sedap kerana manis, tetapi juga ia senang di bawa ke mana-mana kerana pengambilannya tidak menggunakan air. Dan tidak cerewet cara pengambilannya.
9. Pn Wan ruslina bt wan ibrahim, kerani bukit aman. Suami tentera.
Selepas satu minggu bersalin, bidan datang urut terkejut kerana mendapati peranakan saya sudah kecut, dan tanya saya apa ubat yang saya makan, sebab peranakan dah kecut cepat sangat dan muka juga tidak pucat, dapat berjalan laju, bukan seperti orang lepas beralin. Saya beritahu bidan saya makan set lepas bersalin Assaadah, dimana saya dapat tahu daripada sebuah majalah, dan kawan yang ziarah saya juga terkejut kerana saya sudah pulih dalam masa yang begitu singkat. Jadi mereka juga turut menggunakan assaadah, dan ada yang mengambil set lengkap selepas saya rekomenkan pada mereka. Dan sekarang saya menjadi pelanggan tetap asssaadah kerana sekaran saya sedang menggunakan set dalam pantang untuk keli ke tiga (april 2009)

10. Pn rafidah bt md dam, kerja di SATO, petaling jaya.
Anak sulong saya sindrom down, saya bawa rawatan sindrom down dengan dr aisha selama hampir lapan bulan. Alhamdulillah, anak saya dapat berjalan seperti kanak-kanak normal yang lain, serta perkembangan fizikal dan mentalnya sangat memberansangkan. Apabila saya mengandung kali kedua, saya merasa bimbang takut berulang kes sindrom down. Saya minta nasihat dr aisha, beliau nasihatkan saya mengambil set sebelum bersalin Assaadah. Ahamdulillah, kesannya positif seperti yang di beritahu oleh dr aisha. Malah anak saya lahir sangat cerdik dan mudah di urus, dengan tulannya yang kuat, Saya terus mengambil set bersalin set lengkap untuk kandungan ketiga saya juga. Apabila kandungan saya lapan(8) bulan, saya menghadapi masalah 'URI' saya di sarankan oleh doktor kerajaan supaya menjalani pembedahan, tetapi sekali lagi saya rujuk kepada dr aisha, dan dr aisha memberi produk uri. Selepas beberapa hari, iatu kurang dari 2 minggu, uri saya naik kepada kedudukan normal dan doktor hospital kata saya tak lagi perlu bersalin cara pembedahan. Alhamdulillah segala usaha saya berhasil melalui produk Assaadah.
Memang bagus sebab anak-anak saya yang lahir daripada pakej bersalin Assaadah telah bebas daripada gejala sindrom down malah cerdik dan kuat. Saya telah rekomen kawan-kawan, dan mempercayai produk Assaadah kerana iqminda juga membantu anak saya membesar dengan minda yang cerdik dan fizikal yang kuat (masyallah)!

11. Pn Noraidah, senior clerk mayban finance, kota bharu, kelantan. suami- ahli perniagaan
Anak saya yang lahir daripada produk bersalin Assaadah sangat 'bijak matematik,' saya berpuashati dan memberitahu ramai kawan-kawan sepejabat saya dan saudara mara, dan mereka semua mengambil produk bersalin lengkap Assaadah dan ada yang dah sampai empat orang anak yang di lahirkan dengan Assaadah. Semuanya mudah bersalin dan mereka berpuas hati. Saya juga dah tiga orang anak lahir dari produk Assadah! Mereka semua ceria-ceria dan cerdik, dan kuat tulang. Kini anak saya yang 'bijak matematik' telah menjangkau usia sepuluh(10) tahun. Saya telah tiga kali makan pakej bersalin Assaadah, semua anak-anak saya cerdik, mudah di ajar, kuat tulang dan susah di serang penyakit. Saya sangat berpuashati dan pernah saya tertanya dan merasa takut-takut apakah nanti akan jadi jika tiada produk Assaadah untuk persediaan kandungan saya yang akan datang?
Tetapi saya amat yakin, sesuatu produk yang bagus itu akan terus berkembang dan akan terus di minati ramai insyallah!

12. Pn Atiqa, Tawau, Sabah- surirumah, suami- guru.
Saya sedang mengandung anak Assaadah yang ke empat(4). bulan ini September 2008, masuk tujuh (7) bulan kandungan saya. Saya menjadi pemakan tetap Assaadah kerana ini adalah kali ke empat (4) saya mengandung anak Assaadah. semua sangat bagus anak cerdik, kuat tulang, mudah bersalin dan cepat baik selepas bersalin saya. Saya telah kempen ramai kawan-kawan supaya menggunakan produk bersalin Assaadah yang ternyata telah memberi kesan yang sangat baik. Alhamdulillah, di pertemukan saya dengan Assaadah. Saya cadangkan cubalah Assaadah pasti anda akan berpuas hati, insyallah!

13. PN MARIANI, KELANG. SURIRUMAH.
ANAK PERTAMA BERSALIN BEDAH, TAPI ANAK KEDUA MAKAN PAKEJ ASSAADAH ALHAMDULILLAH TIDAK MELALUI PEMBEDAHAN, DAH BERUMUR LEBIH 2 TAHUN SEKARANG SEDANG MENGANDUNG ANAK ASSAADAH YANG KE DUA, DUE BULAN MEI 2009. MAKAN JANTINA LELAKI, SEKARANG KONFIM DAPAT LELAKI. ALHAMDULILLAH MERASA GEMBIRA DI TEMUKAN DENG PAKEJ ASSAADAH.

14. PN MAZNI, PERUMAHAN PEGAWAI JKR, SG BESI. SURI RUMAH
SAYA TELAH MENGGUNAKAN PRODUK BERSALIN LENGKAP ASSAADAH TIGA KALI, ALHAMDULILLAH, CUKUP BERPUASHATI. OLEH SEBAB ITU, SAYA TIDAK TERAGAK-AGAK MENGESYORKAN PADA KAWAN-KAWAN DAN MEREKA NAMPAKNYA JUGA BERPUAS HATI. ALHAMDULILLAH.

15. PN ZARINA BT MHD SHAH MELAKA. GURU, SUAMI GURU
SAYA TELAH MENGGUNAKAN PAKEJ BERSALIN LENGKAP ASSAADAH SEBANYAK TIGA KALI KERANA KESANNYA SANGAT BAGUS. ALHAMDULILLAH.

16. PN MARSHITHA GURU, SUAMI KERJA SWASTA. JOHOR BHARU.
SAYA MENJADI PELANGAN TETAP KERNA INI ADALAH KALI KETIGA SAYA MAKAN PAKEJ BERSALIN LENGKAP ASSAADAH. KESANNYA SANGAT BAIK SEKALI DAN SAYA TELAH REKOMEN RAMAI KAWAN MENGAMBIL PRODUK ASSAADAH, DAN TERNYATA MEREKA JUGA BERPUAS HATI.

17. PN AZMAHANI GURU. SABAH
SAYA TELAH MENGGUNAKAN PAKEJ ASSAADAH SEBANYAK DUA KALI DAN SANGAT BAGUS KESANNYA MUDAH BERSALIN DAN ANAK CERDIK SIHAT DAN BERTENAGA SEMASA MENGANDUNG DANDALAM PANTANG UBATNYA SANGAT BAIK SEKALI.

18. PUAN ELLY, KERJA SWASTA. KOTA BHARU, KELANTAN
INI ADALAH KALI KETIGA SAYA MENGGUNAKAN PAKEJ BERSALIN ASSAADAH. KESANNYA SANGAT BAGUS, ANAK SAYA CERDIK, MUDAH DI AJAR, SAYA BERTENAGA , MUDAH BERSALIN. BERPUAS HATI

19. PN NORHAWA, BANGI, GURU
SAYA TELAH MENGGUNAKAN PRODUK BERSALIN LENGKAP ASSAADAH YANGMANA SANGAT BERKESSAN MUDAH BERSALIN DAN KESAN YANG BAGUS JUGA UBAT DALAM PANTANG. TELAH MENGESYORKAN KELUARGA MENGAMBIL ASSAAADAH.

20. PN NOREHAN. PERAK. GURU.
TELAH DUA KALI MENGGUNAKAN PAKEJ BERSALIN LENGKAP ASSAADAH. KESANNYA SANGAT BAIK

21. EN DARUL - EKSEKUTIF DI CGC, KELANAN JAYA
TELAH DUA KALI MENGGUNAKAN PAKEJ ASSAADAH UNTUK ISTERI, TERNYATA KESAN YANG SANGAT BAIK

22. PN NURSAYANI, KEDAH, KERJA MAKMAL . TELAH DUA KALI MENGGUNAKAN PAKEJ LENGKAP ASSAADAH SANGAT BAI,MUDAH BERSALIN DAN CEPAT KECUT PERANAKAN SAYA . ANAK SAYA JUGA CERGAS DAN NAMPAK SANGAT CERDIK.

23. SURIYANTI, GURU, SUAMI, TLDM LUMUT. TELAH MAKAN PAKEJ ASSSAADAH KALI KE TIGA SANGAT BAIK KESAN DARIPADA PAKEJ A , B, C.

24. PN ROSIANA, SHAH ALAM SURI RUMAH, SUAMI JURUTERA. MERASA PUAS HATI DENGAN PAKEJ ASSAADAH TELAH DUA KALI MAKAN, DAN SUNGGUH MUDAH BERSALIN

25. PN ASMAWATI JURUTERA. BANGI. TELAH MENGGUNAKAN KALI PERTAMA DAN SANGAT BAGUS KESANNYA DAN MUDAH BERSALIN,

26. PN NORLITA MERSING. BERNIAGA. MENGAMBIL SET PENUH DAN PRODUK DIABETES KERANA KANDUNGAN GULA DALAM DARAH YANG TINGGI. SELEPAS TIGA MINGGU, SAYA TIDAK PERLU SUNTIKAN DAN DOKTOR HOSPITAL TERKEJUT DAN BERTANYA UBAT APA YANG SAYA AMBIL, DAN MENYURUH SAYA REKOMENKAN KEPADA KAWAN-KAWAN. MEMANG PRODUK DIABETES DAN PAKEJ MEMBERI KESAN POSITIF IAITU SELEPAS TIGA BULAN, PENYAKIT KENCING MANIS SAYA SUDAH TIADA. ALAHAMDULILLAH KERAN SAYA JUGA MUDAH BERSALIN DAN ANAK CERDIK, DAN CEPAT BAIK SAYA MAKAN SET DALAM PANTANG ASSAADAH.

27. DR AZIZAH, HOSPITAL KUCHING, SERAWAK
TELAH DUA KALI MAKAN PAKEJ ASSAADAH DAN MENDAPATI KESAN YANG SANGAT BAIK JUGA PRODUK KUNING BAYI DAN BATUK ALLERGIK PRODUK TAMBAHAN.

28. DR NORAIN, HOSPITAL SERDANG DULU HOSPITAL SELAYANG
TELAH MAKAN PAKEJ ASSAADAH DUA KALI KESAN YANG AMAT BAIK DAN TELAH MENGESYORKAN KEPADA KAWAN-KAWAN DAN MEREKA JUGA BERPUAS HATI DENGAN PRODUK ASSAADAH.

29. PN AISHAH USJ 8, SUBANG JAYA, KERJA SWASTA.
TELAH TIGA KALI MENGGUNAKAN PRODUK BERSALIN LENGKAP KERANA HASIL YANG SANGAT MEMUASKAN. ANAK CERDIK, MUDAH BERSALIN DAN PALING PENTING, SELEPAS BERSALIN SANGAT CEPAT BAIK TAK ADA LANSUNG PENING, BOLIH TERUS BANGUN ARIPADA KATIL TIDAK SEPERTI DULU-DULU MALKAN UBAT LAIN PENING DAN LAMBAT PULIH DALAMAN SAYA. TELAH REKEMEN KAWAN DAN SAUDARA MEREKA JUGA BERPUAS HATI.

30. PN JAMILAH PUCHONG. KERJA SWASTA
DAPAT TAU DARIPADA SAUDARA YANG TELAH MENGGUNAKAN PRODUK ASSSAADAH. SANGAT BAIK KESANNYA. WALAU PUN ANAK PERTAMA MUDAH BERSALIN ALHAMDULILAH.

31. PN SUZANA PANTAI BARU, KERJA GURU SUAMI PEGAWAI POLIS.
MENDAPATI KESAN YANG SANGAT BAIK SEBAB ITU TELAH TIGA KALI MENGGUNAKAN PAKEJ LENGKAP ASSSAADAH DAN TELAH MENGESYORKAN KEPADA SAUDARA.

32. PN SUHAILA, SANDAKAN, SABAH. GURU.
TELAH DUA KALI MENGGUNAKAN PAKEJ LENGKAP ASSAAADAH SEMEMANGNYA SANGAT BAIK DAN BERKESAN MUDAH BERSALIN DAN CEPAT BAIK UBAT DALAM PANTANG

33. PN DURRANI, JOHOR BHARU, KERJA SWASTA,
BAHARU PERTAMA KALI MENGGUNAKAN PRODIUK LENGKAP ASSAADAH, KESAN YANG SANGAT BAIK ANAK ALHAMDULILLAH CERDIK SIHAT, KUAT, MUDAH BERSALIN DAN UBAT DALAM PANTANG CEPAT SEMBUH LUKA. CEPAT SANGAT BERTENAGA KEMBALI MACAM ORANG TAK BERSALIN. ALHAMDULILLAH

34. PN AZMATUN BANDAR MELAKA, GURU SUAMI GURU
TELAH TIGA KALI MENGGUNAKAN SET LENGKAP ASSAADAH DAN ANK COMEL-COMEL, CERDIK. BERSALIN NORMAL WALAU PUN BEBI 4.15KG!. ALHAMDULILLAH, DAN TELAH SYORKAN KEPADA RAMAI KAWAN DAN SAUDARA MARA.

35. PN AZITA KG GAJAH PERAK. GURU, SUA,MI GURU
TELAH EMPAT KALI MENGGUNAKAN PAKEJ BERSALIN LENGKAP ASSAADAH DAN BERPUAS HATI.

36. CIKGU HAMIDAH, KULIM KEDAH, SUAMI JURUTERA
TELAH MENGGUNAKAN PRODUK BERSALIN ASSSAADAH ANAK PERTAMA DAN MUDAH BERSALIN. SEGALA-GALA NYA MEMUASKAN DAN TELAH SYORKAN KEPADA KAWAN-KAWAN

37, PN RINA HARYATI, KULIM KEDAH. SANGAT BAGUS ANAK PERTAMA BERSALIN MUDAH DAN TELAH MENGESYORKAN PADA KAWAN.

38. PUAN HASNAH, PULAU PINANG. KERJA DI KILANG BANGUAN GAMAN.
TELAH DUA KALI MENGGUNAKAN PRODUK LENGKAP ASSAADAH DENGAN KEPUASAN DAN MUDAH BERSALIN

39. PUAN LIZA, KERJA DI TUDM KEPALA BATAS.
TELAH MENGGUNA PEKEJ LENGKAP DAN BERPUAS HATI KERANA MUDAH BERSALIN DAN PRODUK-PRODUK LAIN YANG MEMBERI KESAN SANGAT POSITIF BAGUS,

40. PUAN AYU, KUANTAN PAHANG, SURIRUMAH, SUAMI KERJA SWASTA.
TELAH DUA KALI MENGGUNAKAN PAKEJ LENGKAP ASSAADAH KERANA KESAN YANG SANGAT BAIK.

41. CIKGU HERYANTI , SANDAKAN SABAH.
TELAH DUA KALI MENGGUNAKAN PKEJ LENGKAP ASSAADAH DENGAN KEPUASAN DAN MENGAJAK KAWAN JUGA MENGGUNAKAN PRODUK ASSAADAH

42. CIKGU NORMI, SUAMI TUDM SUBANG
TELAH DUA KALI MENGGUNAKAN SET BERSALIN ASSAADAH KERANA KESANNYA SANGAT BAIK MUDAH BERSALIN DAN ANAK CERDIK

43. CIKGU TAFIZA, ALOR SETAR, KEDAH.
TELAH DUA KALI MENGGUNAKAN PAKEJ LENGKAP ASSAADAH DENGAN PENUH KEYAKINAN, SEKARANG KANDUNGAN MASUK ENAM BULAN

44. PN ZUHAIDA, PULAU PINANG, KERJA SWASTA.
TELAH DISYYORKAN OLIH KAKAK DAN MEMANG SANGAT BAIK MUDAH BERSALIN ANAK CERDIK, CEPATPULIH DALAMAN UBAT DALAM PANTANG.

45. PN ZURAINI, PULAU PINANG, SURI RUMAH.
TELAH TIGA KELI MENGGUNAKAN PRODUK BERSALIN ASSAADAH KERANA KESAN YANG SANGAT BAIK

46.PN NOREHAN, KEDAH
TELAH DUA KALI MENGGUNAKAN PAKEJ BERSALIN ASSAADAH KERANA MENDAPATI KESANNYA SANGAT BAGUS

47. PN SHIMA, SURI RUMAH SETIAWAN, SUAMI KERJA SWASTA
TELAH MASUK KALI KE EMPAT MAKAN PAKEJ BERSALIN ASSAADAH KERANA SANGAT BERKESAN ALHAMDULILLAH.

48. PN APPOLONIA, KOTA KINABALU, SABAH, GURU
TELAH DUA KALI MENGGUNAKAN PRODUK BERSALIN ASSAADAH DAN MENDAPATI IANYA SANGAT BAIK

49. PN AZMI , GURU, PULAU PINANG,
BAHARU PERTAMA KALI MENGGUNAKAN PAKEJ LENGKAP ASSAADAH DAN BERPUAS HATI

50. PN NORHUDA COCHRANE, GURU KUALA LUMPUR.
TELAH MENGESYORKAN KEPADA KAWAN KERANA KESAN YANG SANGAT BAIK

51. PN RADZIAH, DULU KERJA SWASTA, TINGGAL DI SUNGEI WAY. PETALING JAYA, SUAMI KILANG LETRONIK, SEKARANG SURI RUMAH.
SAYA SANGAT TEROK ALAHAN SEMASA MENGANDUNG ANAK PERTAMA, SAMPAI SAYA PENGSAN, TETAPI ALHAMDULILLAH, SELEPAS MENGGUNAKAN SET SEBELUM BERSALIN YANG MENGANDUNGI PRODUK ALAHAN, HAMPIR 80% ALAHAN SAYA HILANG DALAM TAK SAMPAI DUA MINGGU PENGAMBILANNYA. SAYA TELAH MENGESYORKAN KEPADA RAKAN-RAKAN . DAN MENJADI PELANGGAN TETAP ASSAADAH. ANAK SAYA JUGA AKTIF DAN CERDIK. MASIH MENGGUNAKAN PRODUK IQ MINDA UNTUK PEMBESARANNYA.

AS-SAADAH HOMEOPATHY SET BERSALIN A+B+C=ABC+FREE GIFT..


SET PENUH YANG LENGKAP A + B + C

FREE 8 jenis produk iaitu;

1. demam dll sakit,
2. selera
3. sembelit
4. angin
5. cramp

6. kuning bayi
7. bengkak susu
8. cuci luka/pusat bayi


HARGA : 


RM520 (semenanjung)
rm530 (sabah/sarawak)

note: bagi yang masih awal kandungannya, pakej A dan produk-produk percuma dahulu akan di beri, supaya kami dapat memantau setiap pesakit. Apabila dah masuk 7 bulan, akan di beri lagi pakej set B dan C.


PAKEJ A : 


PAKEJ SEBELUM (MUDAH) BERSALIN PER. 1 (6 BOTOL ASAS) MULAI SEAWAL1 BULAN KANDUNGAN HINGGA HARI DUE.


BERFUNGSI :-

1. MELAHIRKAN GENERASI CEMERLANG FIZIKAL DAN MENTAL. DAN KEKUATAN FIZIKAL DAN MENTAL IBU SUPAYA IBU DAPAT MENJALANI KEHIDUPAN SEHARIAN DENGAN LANCAR.

2. MEMBERI PENEKANAN KHUSUS UNTUK KEGERDASAN MINDA BAYI, DAN IBU SIHAT, CERGAS, BERTENAGA SEPANJANG TEMPOH KEHAMILAN, DAN TIDAK MUDAH DI SERANG PENYAKIT.

3. MENGELAK GEJALA SINDROM DOWN YANG DI CETUSKAN OLEH KETIDAKSEIMBANGAN MAKANAN YANG DI AMBIL OLEH IBU MENGANDUNG DENGAN MEMBERI ZAT PEMAKANAN SEIMBANG.

4. MENGELAK SIMPTOM KEJANG OTOT-OTOT TERUTAMA PADA WAKTU SEJUK

5. MENGELAK SAKIT PINGGANG YANG SERIUS SEMASA MENERAN.

6. MEMBANTU TUGAS MUDAH BERSALIN PER.2
7. DAN LAIN-LAIN PRODUK TAMBAHAN RM70 - MENGAWAL BERAT BADAN DAN PRODUK PRODUK TAMBAHAN LAINNYA.

* Kajian membuktikan anak-anak kelahiran Assaadah lebih kuat daya tahan badan melawan penyakit, senang di ubati, tidak cerewet dari segi ibu menguruskannya. Kepintarannya terserlah seawal 1 hari kelahirannnya, di bantu dengan kekuatan tulangnya menampakkan seolah-olah bayi itu sudah berusia lebih daripada 3 bulan.



HARGA : RM 190 


PAKEJ B : 

SEBELUM (MUDAH) BERSALIN PER.2 (3 BOTOL ASAS) MULAI 7 BULAN KANDUNGAN HINGGA HARI DUE. 

BERFUNGSI :-

1. MELICINKAN SEKITAR KANDUNGAN BAYI SUPAYA BAYI DAPAT KELUAR DENGAN SENANG.

2.. MELEMBUTKAN OTOT-OTOT DI SEKITAR KANDUNGAN UNTUK BAYI DAPAT KELUAR DENGAN SENANG
DAN SELAMAT.

3. MENGELAKKAN TERKOYAK YANG SERIUS.

* Kajian membuktikan ibu memakan produk ini tidak berada lama di dalam bilek bersalin, kerana proses bersalin 'mudah' dan tidak mengalami banyak pendarahan iaitu memudahkan kerja doktor dan jururawat yang menyambut bayi.

HARGA : RM120


PAKEJ C:


FREE GIFT;


*KUNING BAYI
*BENGKAK SUSU/SEMBELIT
*CUCI LUKA/PUSAT BAYI


SELEPAS BERSALIN (6 BOTOL ASAS) DI AMBIL SEAWAL 5 MINIT SELEPAS BERSALIN HINGGA HABIS PANTANG - TERMASUK PERCUMA PRODUK KUNING BAYI, PRODUK SERBAGUNA UNTUK SEMUA PENYAKIT, BENGKAK SUSU, SEMBELIT). PRODUK TAMBAHAN RM70 BANYAKKAN SUSU IBU, KAWAL BERAT BADAN. INFRA DIAN RM300 UNTUK 3 HARI BERFUNGSI :-

1. MENYEMBUHKAN LUKA LUAR DAN DALAM RAHIM DENGAN LEBIH CEPAT

2. MENAMBAH DARAH UNTUK PERALIRAN DARAH YANG LEBIH LANCAR MENJADIKAN MUKA TIDAK PUCAT.

3. MEMBUANG DARAH KOTOR LANTAS UNTUK PERCEPATKAN KECUTAN RAHIM SUPAYA RAHIM YANG KENDUR DAPAT DI PULIHKAN DENGAN CEPAT - UNTUK AWET MUDA.

4. MENGATASI PENYAKIT-PENYAKIT BIASA DALAM PANTANG, IAITU BAGI BAYI DAN IBU.

5. MENGELAK KESAN JANGKA PANJANG AKIBAT BERSALIN.

6. PAKEJ PERINGKAT KE 2 BOLEH DI AMBIL SELEPAS HABIS PANTANG , IAITU UNTUK MEMBENTUK RAHIM LEBIH KEMAS DAN MENGELAK DARIPADA PENYAKIT-PENYAKIT YANG BIASA DI ALAMI WANITA APABILA UMUR MENINGKAT. INI DAPAT MEMBANTU WANITA MENJALANI KEHIDUPAN DENGAN LEBIH BERMAKNA.

* TERBUKTI MELALUI KAJIAN, PAKEJ LEPAS BERSALIN ASSAADAH JAUH BERBEZA TINDAKANNYA DARIPADA UBAT-UBAT LAIN SEPERTI HERBAL ATAU TRADISIONAL, ATAU UBAT
PENAHAN SAKIT YANG LAIN-LAIN. SEBAB ASSAADAH BERTINDAK SECARA LEMBUT DAN HALUS
MEMBERI PENEKANAN KEPADA PENYEMBUHAN SAMPAI KE SARAF HALUS, BUKAN BERTINDAK UNTUK MENAHAN SAKIT. DAN TIDAK MENYEBABKAN BAYI MENGALAMI ALLERGY DARI SEGI KULIT ATAU DI SEGI PENYUSUANNYA.

Sesungguhnya anda telah membuat pilihan yang tepat kerana memilih produk Assaadah. Produk berkualiti, suci dan berkesan, tanpa unsur dadah atau bahan kimia terlarang. Usaha dr aisha agar anda dan bayi mencapai tahap kesihatan memuaskan sepanjang tempoh kehamilan sehingga selepas bersalin. Dan perlu di ingatkan bahawa

assaadah hanya membantu, tetapi Allah yang menentukan kejayaan sesuatu usaha itu. Ibu-ibu perlu membuat pemeriksaan kesihatan seperti biasa, dan jika anda memerlukan pembedahan, ikutlah nasihat doktor anda demi untuk mengelak sebarang kemungkinan buruk.

HARGA : RM190


PRODUK TAMBAHAN: KAWAL BERAT BADAN, BANYAKKAN SUSU IBU. LAIN-LAIN MASALAH : RM70


PRODUK UNTUK PERBANYAKKAN SUSU

HARGA : RM70


PRODUK UNTUK KAWAL BERAT BADAN

HARGA : RM70


PRODUK UNTUK BENGKAK SUSU(FREE GIFT UTK SET BERSALIN)